20 maart 2017

I Heart Makeup- I Heart Chocolate Golden Bar


De I Heart Chocolate palettes van I Heart Makeup zijn niet meer te ontbreken in je stash. Het zijn de goedkopere dupes van de Too Faced Chocalate Bar palettes. Ik heb de goude variant gekocht: I Heart Chocolate Golden Bar. 
Het palette bevat 22 gram en is houdbaar voor 12 maanden. Het is ook dierproef vrij! Hij ruikt ook heerlijk naar chocola. 

Ingrediënten :
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, [+/-: Calcium Sodium Borosilicate, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 77742, CI 77510]


Zonder flits

Met flits
Het palette bevat 16 shimmer kleuren. Het zijn vooral bruin en rood tinten. De kleuren variëren erg, je kan er oneidige looks mee maken! De oogschaduws zijn niet poederig en hebben weinig fall-out. Ze zijn makkelijk te blenden en liggen mooi op het ooglid.

De oogschaduws vervagen door de dag heen en verplaatsen zich als je geen oogschaduwbasis gebruikt.

Je kan de oogschaduws goed weghalen met een make-up remover. De donkere oogschaduws zijn wel lastiger weg te halen, daarvoor is alleen water niet genoeg. De shimmer blijf je op je ooglid zien nadat je het hebt verwijdert. Vooral de goude glitters gaan moeilijk weg.

*De kleuren van de swatches zijn op volgerde van het palette, van links naar rechts
Zonder flits

Met flits
 De eerste rij kleuren zijn neutraal. Je kan hier een simpele dagelijkse ooglook mee maken. Het bevat een highlight kleur, dat is eigenlijk wel een kleur die je in elk palette moet vinden. De lichtere kleuren bevatten veel shimmer maar zijn minder goed gepigmenteerd. De donkerste, meest rechtse kleur, bevat juist weinig shimmer maar is goed gepigmenteerd.

Zonder flits

Met flits
Deze rij bevat bruine, warme tinten. De eerste drie kleuren zijn bruin/goud, ze bevatten veel shimmer en zijn goed gepigmenteerd. De laatste 3 kleuren zijn bruin/groen, ze bevatten weinig shimmer en zijn minder gepigmenteerd. De pigmentatie is tegen mijn verwachtingen in, ik had de donkere kleuren juist meer gepigmenteerd verwacht.

Zonder flits

Met flits

De onderste rij bevat rood/rozige tinten. Alle vijf de kleuren hebben een roze gloed. Ze zijn goed gepigmenteerd en bevatten veel shimmer. Ze zijn goed te combineren, als neutrale ooglook maar ook als je meer 'over-the-top' wilt gaan.

De oogschaduws zijn ook nat te gebruiken. Ze worden dan crèmiger. Ze hebben dan nóg meer shimmer en pigmentatie.

Het palette is zeker een aanrader. Het heeft mooie oogschaduws en zijn over het algemeen goed gepigmenteerd. Het heeft meer voordelen en nadelen. Het is een goede dupe!

I Heart Makeup- I Heart Chocolate Golden Bar is te bestellen voor €9,95 bij Boozyshop. 
Klik hier om hem te bestellen.4 opmerkingen: