29 maart 2017

Lente Trends 2017- Aviator BrillenOpa brillen als trend? Ja zeker! Deze Aviator brillen zie je de laatste weken overal op internet. Vroeger was het een typische bril voor opa's van 70, maar nu is het niet raar al loop je er mee als tiener of jongvolwassene!
Dit zijn Aviator brillen. Ze hebben een dun frame en een extra balkje aan de bovenkant. De brillen lijken op de piloten-zonnebrillen. Ze zijn meestal groot, maar zien er niet grof uit op je gezicht. Het geeft een extra retro vibe. De meeste mensen dragen deze brillen zonder stertke, maar je kan ze natuurlijk ook kopen mét sterkte. Ze zijn dan wel duurder. 

De brillen zijn eigenlijk te combineren met alles! Bij elke outfit of style past het wel. Je kan over the top gaan, maar het ook basic houden. Het staat allemaal mooi! Het model kan natuurlijk ook gebruikt worden voor zonnebrillen. Deze zonnebrillen hebben een grover montuur en geen 2 balken, maar 1 dikke. Deze zonnebrillen zijn van Brillenkopen.nl . Ze zijn €15,- . 
Deze Aviator bril is van Paul Smith. Hij is erg prijzig, maar dan heb je wel een merk bril. Hij is te koop op Fruugo.nl en kost €279,- . 


Als je liever een goedkopere bril hebt, is deze een aanrader. Hj is namelijk erg budget! Hij is van Aliexpress.com en kost €5,11.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten