22 maart 2017

Sleek- Highlighting Palette Solstice


Ik ben de laatste tijd gek op highlighters! Deze Sleek highlighter is één van de bekenste highlighters. Hij heeft zelfs een beauty award gewonnen in 2016. Na alle goede verhalen kon ik hem niet laten zitten en heb ik hem bestelt! 



De verpakking is reflecterend goud, hierdoor zie wel snel vieze vlekken en vingerafdrukken zitten. Het is compact en neemt niet veel ruimte in. 




Het product bevat 9 gram en is 24 maanden houdbaar. Het is ook dieproefvrij!

Ingrediënten
Mica, Talc, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Ozokerite, Magnesium Stearate, Isononyl Isononanoate, Nylon 12, Caprylyl Methicone, Paraffinum Liquidum, Polybutene, Magnesium Aluminium Silicate, Methylparaben, Propylparaben. May Contain +/- Titanium Dioxide (Ci 77891), Red Iron Oxide (Ci 77491), Yellow Iron Oxide (Ci 77492), Black Iron Oxide (Ci 77499), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510).



Het palette bevat een spiegel, vier highlighters en een kleine kabuki brush. Het kwastje vind ik niet fijn om te gebruiken, hij is erg klein en niet handig. 

*Linksboven: Eliptic, rechtsboven: Hemisphere, linksonder: Subsolar, rechtsonder: Equinox

Zonder flits
Met flits
Het bevat drie poeder highlighters en één cream highlighter, links boven. De roze en oranje highlighters hebben een mooi patroontje. Ze zien er mooi en fel uit.


Zonder flits.
Met flits.
* Van links naar rechts: Equinox, Subsolar, Hemisphere, Eliptic.
De highlighter heeft een fijne formule. De cream highlighter heeft een fijne substantie. De cream is niet te vloeibaar en is goed uitsmeerbaar. De poeders highlighters zijn niet poederig of chalky. De highlighters zijn op te bouwen en te mengen.

Zonder flits

Met flits
*Van links naar rechts: Eliptic, Hemisphere, Subsolar, Equinox
De highlighters zijn goed gepigmenteerd. Ze hebben een mooie glow en allemaal een verschillende ondertoon. De cream highlighter glijdt niet op huid. Je kan hem gebruiken voor een glowy/dewy effect, maar ook onder een poeder highlighter voor extra glow. De poeder highlighter zijn op te bouwen, je hebt snel een hele heftige highlight. De highlighters zien er niet poederig uit op de huid. Ze bevatten kleine goude en zilvere glittertjes.
De highlighters blijven goed zitten, ook zonder basis eronder. Ze vervagen door de dag heen, maar je blijft de glitters en glow zien. Als je dagelijks een half uur naar school moet fietsen, heb je als je aankomt nog steeds een mooie glow! Behalve als het regent, dan gaat het er wel af.

Dit highlighter palette is zeker een aanrader! Het heeft een fantastische pigmentatie en blijft goed zitten. De highlighter is niet duur. Als je op zoek bent naar een goede kwaliteit highlighter vcor een mooie prijs, is dit zeker een goeie!


Sleek- Highlighting Palette Solstice  is te bestellen voor €13,95 bij Boozyshop.
Klik hier om hem te bestellen. 







2 opmerkingen:

  1. Leuk!! Ze zien er echt super mooi uit ❤ Maar sleek is natuurlijk ook wel een goed merk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk!! Ze zien er echt super mooi uit ❤ Maar sleek is natuurlijk ook wel een goed merk.

    BeantwoordenVerwijderen